виж Количката е празна

Оберфреза Мakita RP0900X

Оберфреза Мakita RP0900X
320,00 лв.

Оберфреза Мakita RP1110C

Оберфреза Мakita RP1110C
1 018,00 лв.

Оберфреза Мakita 3612

Оберфреза Мakita 3612
678,00 лв.

Фреза за плоски дюбели, нутове Мakita 3901

Фреза за плоски дюбели, нутове Мakita 3901
1 018,00 лв.

Фреза челна Мakita 3706

Фреза челна Мakita 3706
436,00 лв.

Фреза челна Мakita 3709

Фреза челна Мakita 3709
171,00 лв.

Фреза челна Мakita 3710

Фреза челна Мakita 3710
213,00 лв.

Фреза за канали Makita SG1250

Фреза за канали Makita SG1250
1 455,00 лв.

Фреза за бетон Makita PC5000C

Фреза за бетон Makita  PC5000C
1 164,00 лв.

Фреза за плочки Bosch GTR 30 CE

Фреза за плочки Bosch GTR 30 CE
399,00 лв.

Фреза за канали Bosch GNF 20 CA

Фреза за канали Bosch GNF 20 CA
729,00 лв.

Фреза за канали Bosch GNF 35 CA

Фреза за канали Bosch GNF 35 CA
1 299,00 лв.