Аксесоари/Консумативи
Градински, горски и земеделски инструменти
Ръчни и механични инструменти
Copyright © 2020. All Rights Reserved

Бензинов трион STIHL MS 441, шина 45 см

1 480,00 лв.
  • Марка: Stihl
  • Кат. номер: 11382000112
+ -
Купи
Моля, изберете:

Модерен, високопроизводителен бензинов трион, който позволява много точно водене при рязане, подходящ за използване в селското и горското стопанство. С богато оборудване, оптимизирано тегло за единица мощност и много ниско ниво на вибрациите. В сравнение с традиционните двутактови двигатели на STIHL със същата мощност, но без технология 2-МІХ разходът му на гориво е с до 20% по-нисък, а нивото на отпадните газове е намалено с до 50%. Много подходящ за планирана сеч в средногъсти масиви. Двутактовият двигател на STIHL с технология 2-MIX осигурява висока мощност и голяма производителност при работа като едновременно с това разходът му на гориво е с до 20% по-нисък в сравнение с двутактовите двигатели на STIHL със същата мощност. Дълготрайна филтрираща система с предфилтриране. Четири преливни канала завихрят гориво-въздушната смес преди запалване, което води до оптимално изгаряне на горивото и значително повишаване ефективността на двигателя. Предварително отопление на карбуратора. Капачки на резервоарите, които се отварят и затварят без инструмент. STIHL ElastoStart - поради голямата компресия при запалване на двигател с вътрешно горене възниква съпротивление, което натоварва мускулите и ставите. Омекотяващият елемент в специалната ръкохватка ElastoStart намалява усилието при запалване, което улеснява стартирането на уреда. Декомпресионен вентил. Странично опъване на веригата. Компенсатор. Антивибрационна система. Система STIHL Ematic се състои от шина Ematic, верига Oilomatic и регулираща подаваното количество масло маслена помпа. Благодарение на специалната конструкция на шината и веригата всяка капка масло попада на мястото, където е необходимо смазване. Така разходът на масло намалява до 50%.
Спирачката на веригата QuickStop е защитен механизъм, който гарантира безопасност при работа с моторен трион. Маслена помпа с регулиране на разхода. Еднолостово управление.

Обороти на празен ход 1/min 2,800
Максимални обороти 1/min 13,500
Верига STIHL Oilomatic, тип Rapid Micro (RM)
Звуково налягане dB(A) 105.0
Звукова мощност dB(A) 115.0

Гаранция 24 месеца.

Модел: STIHL MS 441
Код: 11382000112
Двигател: Бензинов
Работен обем: 70.7 см
Мощност: 4.2/5.7 kW/к.с.
Тегло за единица мощност: 1.6 кг/kW
Дължина на шината: 45 см.
Стъпка на веригата: 3/8
Подкачваща помпа:  
Декомпресор: да
Ниво на шума:  
Ниво на вибрациите: 3.1/3.3 м/сек
Обем на бензиновия резервоар:  
Обем на масления резервоар:  
Зъбен гребен:  
Автоматично смазване:  
Тегло: 6.6 кг.
Доставка
Доставка

За поръчки на стока над 150 лв. и тегло до 20кг. доставката може да бъде безплатна до офис на куриер, като може да има изключения за някой от продуктите надвишаващи определени габарити и такива които участват в промоции.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!