Аксесоари/Консумативи
Градински, горски и земеделски инструменти
Ръчни и механични инструменти
Copyright © 2020. All Rights Reserved

Потопяема помпа за фекални и отпадни води City Pumps PATROL 30/70

1 420,00 лв.
  • Марка: City Pumps
  • Кат. номер: 48SFP9450A
+ -
Купи
Моля, изберете:

Потопяема помпа за фекални и отпадни води изработена от изключително здраво, тежко – калибрирано, отлято желязо, устойчиви на изтъркване/износване и с дълъг срок на използване. Оборудвана с едно канален ротор/витло, което позволява дренаж на течности, съдържащи твърди частици с различни размери до 70 мм и къси нишки. Идеални за изпомпване на дренажни води и канални, отпадни води, вкл. кални, подпочвени и повърхностни води, с приложения като например: индустриални, строителни и др.цели., както и дренаж на големи площи като например гаражи за коли.
Частите на хидравликата са направени от специален чугун, за да издържат и на най-тежките работни условия. Висококачествено механично уплътнение (widia/силициев карбид) за максимална издръжливост и устойчивост на абразия. Дълъг живот. Високи хидравлични показатели. Двойно уплътнение с преграден маслен филтър за смазване на уплътнителните повърхности при отсъствие на вода (нивото на маслото може да бъде проверено като отворите капачката). Асинхронен двигател. Монофазните помпи имат кондензатор и бутон за ръчно включване върху контролната кутия. При трифазните помпир тябва да се монтират три термозащити (защита на двигателя) последователно свързани със захранващия кабел, който се свързва с контролния панел. Подходящ за продължителна работа с частично потопен двигател (min 350 mm). IP 68 защита. Стандартното оборудване включва 10 m кабел (с контролен панел, с щепсел SCHUKO и поплавък за автоматично включване и изключване на помпата при монофазните помпи).
Органичения за използване: Дълбочина до 10м. Температура не течността до +40. Размери на твърдите частици : макс.70мм. Гаранция 24 месеца.

Модел: City Pumps PATROL 30/70
Код: 48SFP9450A
Мощност: -
Напор: 11,5-2,0 м
Дебит: 200-1600 l/min (96 m3/h
Диаметър на частиците: 70 мм
Изходящ отвор: 3
Тегло: 20 кг
Доставка
Доставка

За поръчки на стока над 150 лв. и тегло до 20кг. доставката може да бъде безплатна до офис на куриер, като може да има изключения за някой от продуктите надвишаващи определени габарити и такива които участват в промоции.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!