Аксесоари/Консумативи
Градински, горски и земеделски инструменти
Ръчни и механични инструменти
Copyright © 2020. All Rights Reserved

Пръскачка Neptune Super 15 л

130,00 лв.
  • Марка: Kwazar
  • Кат. номер: 3166030200001
+ -
Купи
Моля, изберете:

Компанията Kwazar Corporation има опит от над 25 години в производство на пластмасови изделия. Фирмата е разположена в Полша. Продуктите им включват: ръчни пръскачки, пулверизатори, гръбни пръскачки . Те са практични и удобни за работа с препарати за растителна защита и почистващи препарати. Разработките на фирмата са на добри цени,и с изключително високо качество като изработка и материал. Продуктите на Kwazar са сертифицирани по ISO 9001:2008.
Серията Neptun Super е професионална серия за разпръскване на течни препарати за защита в овощни градини, разсадници, горски плантации и всякакви други обширни декоративни и селскостопански насаждения.15-литровият резервоар е достатъчен за продължителна работа и същевременно дизайнът облекчава стреса за оператора. Ергономичен лост,чрез който с минимално усилие се поддържа налягането. Удобна раменна система за максимален комфорт при продължителна работа.Телескопичен прът с регулиране на дължината от 0.6 до 1.2 метра.

Модел: Пръскачка Neptune Super 15 л
Код: 3166030200001
Двигател:  
Работен обем:  
Мощност: 0.35 MPa
Резервоар за разпръскваното вещество:  
Резервоар гориво: 15 л
Обхват хоризонтален: 0,6 - 2 м
Средна производителност:  
Дължина на пръта:  
Дължина на маркуча:  
Ниво на шума:  
Тегло: 4,3 кг
Доставка
Доставка

За поръчки над 150 лв. и тегло до 20кг. доставката може да бъде безплатна, като може да има изключения за някой от продуктите надвишаващи определени габарити и такива които участват в промоции.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!