Аксесоари/Консумативи
Градински, горски и земеделски инструменти
Ръчни и механични инструменти
Copyright © 2020. All Rights Reserved

Пръскачка Orion Super 12 л

76,00 лв.
  • Марка: Kwazar
  • Кат. номер: 3126030200041
+ -
Купи
Моля, изберете:
Компанията Kwazar Corporation има опит от над 25 години в производство на пластмасови изделия. Фирмата е разположена в Полша. Продуктите им включват: ръчни пръскачки, пулверизатори, гръбни пръскачки . Те са практични и удобни за работа с препарати за растителна защита и почистващи препарати. Разработките на фирмата са на добри цени,и с изключително високо качество като изработка и материал. Продуктите на Kwazar са сертифицирани по ISO 9001:2008.

Изключителни и безопасни.Серията Orion Super NEW се състои от много практични, професионални и надеждни компресорни пръскачки. Изключително здрави, проектирани за продължителна и тежка работа. Идеални за работа в зеленчукови и овощни градини, горски плантации, разсадници. Изключително подходящи за прилагане на течни субстанции, включително торове и препарати за растителна защита от вредители.
Удобен отвор за пълнене без разливане. Телескопичен прът с регулиране на дължината от 0.6 до 1.2 метра.Прозрачна ивица за следене нивото на течността в резервоара. Обезопасителен клапан, ограничаващ налягането. Стабилизирана и защитена основа с цел защита от повреда. В основата има ринг за задържане с крака по време на помпането. Удобни подплатени презрамки за продължителна работа. Вместимост 12.0 литра.
 
Модел: Пръскачка Orion Super 12 л.
Код: 3126030200041
Двигател:  
Работен обем:  
Мощност: 0.35 MPa
Резервоар за разпръскваното вещество: 12.0 L
Резервоар гориво:  
Обхват хоризонтален: 0,6 - 2 м
Средна производителност:  
Дължина на пръта:  
Дължина на маркуча:  
Ниво на шума:  
Тегло: 2,9 кг
Доставка
Доставка

За поръчка над 150 лв. и до 20 кг. безплатна доставка в цялата страна.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!