Аксесоари/Консумативи
Градински, горски и земеделски инструменти
Ръчни и механични инструменти
Copyright © 2020. All Rights Reserved

Пръскачка за индустриални цели IK MULTI 12

135,00 лв.
  • Кат. номер: 05101
+ -
Купи
Моля, изберете:

Пръскачката е произведена от високоустойчиви материали за използване с различни химикали за обезпрашаване, почистване, дезинфекция, обезмасляване, декофриране, почистване на плувни басейни с 15-20% разредена киселина, както и за много други приложения. С регулируема дюза. С адаптер за аксесоари. Регулируем удължител. Метална дръжка. Филтър монтиран в ръкохватката. Маркуч с гайки без скоби. С пълен комплект уплътнения от ВИТОН. Устойчив резервоар от полипропилен, с индикатор за съдържанието и информация за начина на използване. Индикатор за нивото на напълване. Фиксатор за удължителя. Място за навиване на маркуча. 
Предпазен клапан с червен индикатор за свръхналягане. С възможност за поставяна на удължител с дължина 50 см, аксесоари референция S.
Комплект от заменяеми дюзи и маркуч. Матовия маркуч може да се използва за всички видове химически продукти, освен при работа с масла и горива, в тези случаи трябва да се използва лъскавия маркуч. Раменен ремък + гръбен ремък.

Модел: Mataby IK 12
Код: 05101
Двигател: -
Работен обем: -
Мощност: -
Резервоар за разпръскваното вещество: 8 л
Резервоар гориво: -
Обхват хоризонтален: -
Средна производителност: 0,5 л/мин
Дължина на пръта: + удължител 50 см
Дължина на маркуча: -
Ниво на шума: -
Тегло: 1,90
Доставка
Доставка

За поръчки на стока над 150 лв. и тегло до 20кг. доставката може да бъде безплатна, като може да има изключения за някой от продуктите надвишаващи определени габарити и такива които участват в промоции.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!