Аксесоари/Консумативи
Градински, горски и земеделски инструменти
Ръчни и механични инструменти
Copyright © 2020. All Rights Reserved

Боркорона за керамика с прахообразен диамант RUBI 05991 ф 12х 35 мм, M14

43,79 лв.
  • Марка: RUBI
  • Кат. номер: 5991
+ -
Купи
Моля, изберете:

Гамата DRYGRES се препоръчва за пробиване на всички видове керамични плочки, особено на порцеланови плочки и други покривни материали като мрамор и гранит.

В серията боркорони DRYGRES на RUBI се използва VACUUM BRAZED технология, която увеличава устойчивостта на температура и триене, за да се фиксират диамантените частици в областта на рязане.

Боркороните DRYGRES с диаметри от 6-12 мм са идеални за монтиране на аксесоари за баня или всякакъв вид аксесоари за декорация върху керамични повърхности. Другите диаметри в диамантената гама EASYGRES, от 20 до 75 mm, са предназначени главно за пробиване в керамични плочки при  монтаж на водопровод, канализация, електрически инсталации и др.

Диамантените корони DRYGRES са предназначени за сухо пробиване и благодарение захвата им M14 могат директно да бъдат поставени на ъглошлайф или с помощта на адаптер (арт. номер 05976) на бормашина (задължително изискване е да се работи в режим без ударна функция).

Средният живот на боркороните DRYGRES варира в зависимост от диаметъра. За размерите от 6-12 мм средният живот е около 25 отвора, а размерите от 20-75 мм средният живот е около 60 отвора.

Средната продължителност на живота на боркороната ВИНАГИ зависи от вида на материала, неговата дебелина, правилното охлаждане и използване.

Дълбочината на пробиване на боркороните DRYGRES е 36 мм.
При  диаметри от 6, 8, 10 и 12 мм, DRYGRES имат восък вътре в короната. Този восък се топи, докато се използва боркороната и улеснява охлаждането и отвеждането на остатъците от пробиването (когато восъкът свърши, боркороната може да продължи да работи, когато диамантеното покритие свърши показва, че е свършил живота на боркороната).

Боркороните DRYGRES (диаметри 20-75 mm) имат страничен отвор, който подобрява охлаждането и улеснява отстраняването на твърди остатъци след всяко пробиване. Преди по-нататъшно пробиване трябва да се уверите, че боркороната е чиста и без никакви остатъци от остатъчен материал.

Максимална работна скорост 14,000 оборота в минута.
За по-добри резултати и по-голяма продължителност на боркороната е важно да се спазва правилната скорост на въртене и да се извършва само леко орбитално движение по време на пробиването.

Техническа характеристика:

Вид на резбата: вътрешна метрична
D обработваем на инструмента, мм: 12 мм
Размер присъединителен : M14 x 2.0
Дължина работна, мм: 35.00 мм
Тегло: 0.05 kg
Доставка
Доставка

За поръчка над 150 лв. и до 20 кг. безплатна доставка в цялата страна.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!