виж Количката е празна

Ножица акумулаторна лозарска 36.0 V, Makita DUP361Z

Ножица акумулаторна лозарска 36.0 V, Makita DUP361Z
%
2 938,00 лв.
2 075,00 лв.

АКУМУЛАТОРЕН ВЕРИЖЕН ТРИОН 18 V, 115 mm. Makita DUC122Z

АКУМУЛАТОРЕН ВЕРИЖЕН ТРИОН 18 V, 115 mm. Makita DUC122Z
%
886,00 лв.
659,00 лв.

Трион верижен акумулаторен 18.0 V, 15 см, 1/4", 300 м/мин. Makita DUC122Z

Трион верижен акумулаторен 18.0 V, 15 см, 1/4", 300 м/мин. Makita DUC122Z
%
497,00 лв.
409,00 лв.

Батерия акумулаторна Li-Ion 18.0 V, 3.0 Ah, Makita BL1830

Батерия акумулаторна Li-Ion 18.0 V, 3.0 Ah, Makita BL1830
166,25 лв.

ВЕРИЖЕН ТРИОН 1800W, 350 mm Makita UC3541A

ВЕРИЖЕН ТРИОН 1800W, 350 mm Makita UC3541A
%
709,00 лв.
599,00 лв.

АКУМУЛАТОРНА КОЛИЧКА 18V + 18V Makita DCU180Z

АКУМУЛАТОРНА КОЛИЧКА 18V + 18V Makita DCU180Z
%
3 820,00 лв.
2 579,00 лв.

Платформа за количка тип "строителна" акумулаторна 1060x900 мм, Makita

Платформа за количка тип "строителна" акумулаторна 1060x900 мм, Makita
393,00 лв.

БЕНЗИНОВ ВЕРИЖЕН ТРИОН 30.1 cm3, 1.4 hp, Makita EA3110T30B

БЕНЗИНОВ ВЕРИЖЕН ТРИОН 30.1 cm3, 1.4 hp, Makita EA3110T30B
%
733,00 лв.
629,00 лв.

Трион верижен бензинов 1.00 kW, 1.4 НР, 3/8'', 30 см, Makita EA3110T30B

Трион верижен бензинов 1.00 kW, 1.4 НР, 3/8'', 30 см, Makita EA3110T30B
704,00 лв.

АКУМУЛАТОРНА ВЪЗДУХОДУВКА 18V + 18V, DUB362Z Makita

АКУМУЛАТОРНА ВЪЗДУХОДУВКА 18V + 18V, DUB362Z Makita
%
1 460,00 лв.
1 019,00 лв.

Водоструйка електрическа 2.10 kW, 140 bar, 420 l/h, Makita HW132

Водоструйка електрическа 2.10 kW, 140 bar, 420 l/h, Makita HW132
%
782,00 лв.
629,00 лв.

АКУМУЛАТОРЕН ТРИОН 18V + 18V, 350 mm Makita DUC353Z

АКУМУЛАТОРЕН ТРИОН 18V + 18V, 350 mm Makita DUC353Z
%
2 185,00 лв.
1 739,00 лв.